2296306030 Αγίου Ιερόθεου (Καλόγριας Πήδημα), Μέγαρα markosxylotexniki@gmail.com
hero image

 

 

ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΑΤΖΙΑΣ ΕΠΙΠΛΑ
Ξυλουργικές Κατασκευές Μέγαρα


Η επιχείρηση ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΑΤΖΙΑΣ ΕΠΙΠΛΑ η οποία εδρεύει στα Μέγαρα Αττικής, ιδρύθηκε το 1985 από τον κ. ΑΛΑΤΖΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ και από τότε έως και σήμερα δραστηριοποιείται με αγάπη και αφοσίωση στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών.
 
Το 2004 αναλαμβάνουν την επιχείρηση οι υιοί του Κωνσταντίνος και Μάρκος, συνεχίζοντας με την ίδια αγάπη και αφοσίωση. 
 
Η επιχείρησή μας διαθέτει μεγάλη επιτυχία στο χώρο της κατασκευής επίπλου, ξύλινων κουφωμάτων και ότι άλλο έχει σχέση με το ξύλο και αυτό γιατί φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα ξύλου και να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Παραμένουμε έως και σήμερα πιστοί στην παράδοση και την τέχνη του ξύλου, δημιουργούμε χώρους και συνθέσεις που διαθέτουν μοναδική προσωπικότητα.
 
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κάθε είδους ξυλουργικής εργασίας, για την οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο, παρέχοντας πάντα εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Ο σχεδιασμός πραγματοποιείται μέσω ειδικού σχεδιαστικού προγράμματος, ενώ η επιλογή χρωμάτων και στυλ επιλέγεται μέσα από μια ευρεία γκάμα δειγμάτων.
 

Στόχος μας είναι η συνέπεια και ο σεβασμός στον πελάτη, η ποιότητα και αισθητική σε κάθε κατασκευή, αλλά και η διαρκείς αναζήτηση καινοτόμων τάσεων μέσω ειδικών κατασκευών από ξύλο. 

Εξυπηρετούμε άμεσα τα Μέγαρα, όλη την Αττική και όπου μας ζητηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Ξυλουργικές Κατασκευές Μέγαρα
Αγίου Ιερόθεου, Μέγαρα / Αττικής
Τηλ: 2296306030